Image
Image


Fotbollsskola för målvakter födda 2008-2013

Välkommen till Benficas målvaktscamp

Under Benficas camp kommer du få träna med samma metodik som i SL Benficas framgångsrika akademi. Du kommer få hjälp med att utveckla ditt målvaktsspel av Benficas tränare. Ett perfekt tillfälle för unga målvakter som vill utveckla sitt målvaktsspel och få träning av hög kvalitet under höstlovet.

Fotbollscamp med annorlunda och rolig träning

Vi har arrangerat camper med Benfica både sommaren 2021 och 2022. Vi vet att du kommer få rolig och lite annorlunda träning som utvecklar dig som spelare. Missa inte detta unika tillfälle att få träna med coacher från en av Europa främsta akademier. 

Träffa spelare från hela landet

Till campen kommer målvakter från hela Sverige så du kommer säkert att träffa nya kompisar. Erfarna svenska tränare är med och assisterar samt översätter. Allt sker i en mycket trygg och positiv miljö. 

Fakta om fotbollsskolan

Preliminärt schema:

Torsdag 3/11
08:30-09:30 Registering
09:30-11:30: Träning
11:30-12:30: Lunch
12.30-15.00: Träning (inkl mellis)

Fredag 4/11
09:00-11:30: Träning
11:30-12:30: Lunch
12.30-15.00: Träning (inkl mellis)

Lördag 5/11
09:30-11:30: Träning
11:30-12:30: Lunch
12:30-15:00: Träning (inkl frukt)
15:00- Avslutning, diplomutdelning

Detta ingår

- Målvaktströja från Benfica
- Målvaktshandskar från Benfica (mot extra kostnad, anges vid anmälan)
- Lunch
- Mellanmål
- Diplom
- Ca 15-16 tim träning med coacher från SL Benfica

Tänk på att de kommer vara kallt på höstlovet och man kan behöva underställ. Ta därför inte för liten storlek i tröjan. Målvakter tar med egna byxor och strumpor.


Kostnad:

2.490 SEK/spelare

Plats:

Stockhagens IP (karta). Du tar dig enkelt till idrottsplatsen kommunalt. Ta tunnelbanan till Danderyds sjukhus så går det bussar till Stockhagens IP. De tar bara ett par minuter. Läs mer på (www.sl.se). Det finns gott om parkeringsplatser vid idrottsplatsen.

Boende

Vi rekommenderar att ni bor på Quality Hotel Friends som tagit fram specialpriser för dig som går våra clinics:

  • En vuxen + ett barn,  820kr/natt
  • Två vuxen + ett barn, 970kr/natt
  • Två vuxna + två barn, 1120kr/natt

Covid

Som alla känner till är smittspridningen fortsatt stor och vi följer självklart myndigheternas rekommendationer angående COVID. Om vi behöver ställa in campen återbetalar vi avgiften. Läs våra villkor här.

Arrangör

CoachenEvents har anordnat clinics i över 10 års tid tillsammans med klubbar som Real Madrid, Tottenham Hotspur och Dinamo Zagreb. Kika gärna här. Allt är mycket välorganiserat och vi är måna om att alla ska känna sig välkomna. 

Vill du vara hjälptränare under clinicen?

Varje år anlitar vi erfarna svenska tränare som är med under våra clinics. Som assisterande tränare är du med i en grupp och samarbetar med coachen från SL Benfica. Ett perfekt tillfälle för dig som är ungdomstränare och på nära håll vill lära dig hur man planerar och genomför träningar i SL Benficas ungdomslag.  Anmäl ditt intresse här >>

Betalning

Du betalar direkt med Kort eller Paypal när du anmäler dig i formuläret nedan. Vi kan även fakturera mot en avgift på 50 SEK. Mejla då dina uppgifter till: info@benficacampstockholm.se

Anmäl dig här

Tänk på att ange barnets namn men målsmans kontaktuppgifter. Kläderna är små storlekarna. Tänk på att campen är i november och man kan behöver ett underställ. Ta därför inte för små storlekar.

Antal platser: 20

 

Betalningsinformation

Summa
SEK
Tax amount
SEK
Totalt
SEK
Payment method *

Hotell

BÄSTA BOENDET

Kommer du från en annan ort? Under clinicen kan du bo billigt och bekvämt på Quality Hotel Friends i Solna som vi har ett specialavtal med.
BOKA HÄR
Hotell

CAMPEN 2022

Förra året deltog 160 spelare från hela landet i campen med Benfica. Det blev en väldigt uppskattad camp med Benficas trevliga tränare.
SE BILDER
Hotell

BENFICAS U19 - BÄST I EUROPA!

25 april 2022 vann Benfica UEFA Youth League. Det är Champions League för U19 och ytterligare ett bevis på att SL Benficas ungdomsverksamhet är i absolut världsklass!
LÄS MER