Image

Var med som assisterande tränare på Benficas Fotbollsskola

Har du en passion för fotboll och vill fördjupa dina kunnskaper som tränare? Då är chansen här – bli en assisterande tränare på Benficas fotbollsskola och lär dig från en av av de främsta fotbollsakademierna i världen.

Lär dig av de Bästa

Som assisterande tränare får du möjlighet att lära dig från några riktigt erfarna och framstående tränare inom europeisk ungdomsfotboll. Du får en unik inblick i hur en toppakademi som Benfica planerar och genomför träningar för att utveckla unga talanger till framstående fotbollsspelare.

Unik Erfarenhet att Utvecklas som Tränare

Här får du inte bara en möjlighet att observera – du är en aktiv del av tränarstaben. Du får delta i planeringen, genomförandet och utvärderingen av träningspassen. Det är en unik chans att utvecklas som tränare och kunna applicera dessa kunskaper när du leder ditt eget lag hemma.

Jobba Tillsammans med Benficas Tränare

Du kommer inte att vara en åskådare. Som assisterande tränare samarbetar du nära med Benficas tränarstab. Du får bidra med dina egna idéer, få feedback och kan bygga upp ett värdefullt nätverk bland både Benficas och de övriga svenska tränare.

En Positiv och uppmuntrande Miljö

Benficas fotbollsskola strävar efter en positiv och stödjande miljö för alla deltagare. Var en del av ett härligt team som värdesätter utveckling hos alla spelare samtidigt som du själv kommer vara med i en härlig tränargemenskap. Många av våra assisterande tränare väljer att återvända år efter år. Det är ett tydligt tecken på den meningsfulla och givande erfarenhet de får här.

Kunskaper för Ditt Eget Lag

De färdigheter och kunskaper du förvärvar som assisterande tränare på Benficas fotbollsskola kommer inte bara gynna dig här – de kommer att berika ditt eget lag när du tar med dig alla nya kunskaper och erfarenheter tillbaka hem. Var med och skapa framgång för både dig själv och ditt lag.

Anmäl ditt intresse här

Image
Image
Image
Image

Like what you see?

Hit the buttons below to follow us, you won't regret it...