FRÅGOR OCH SVAR

Vem kan gå Benfica Camps?

Alla barn födda 2008-2012 år är välkomna till fotbollsskolan. Du behöver inte hålla någon speciell nivå utan du kommer delas in efter ålder och nivå på plats. Tjejer och killar är lika välkomna! Tänk på att de minsta barnen behöver vara mogna för detta. Det är ganska långa dagar med mycket träning.

Vad ingår i avgiften?

Ett träningsställ (tröja, byxa, strumpor), lunch och mellanmål alla dagar.

Vad ska jag ta med mig?

Ta med dig fotbollsskor, vattenflaska och extra ombyte. Lunch och frukt ingår varje dag!

Hur anmäler jag mig?

Du anmäler dig här på webbplatsen via anmälningsformuläret som finns längst ner på sidan.

Vilka kläder ska jag ha med mig?

Du kommer få ett Benfica träningsställ (strumpor, byxor, tröja) som du använder under fotbollsskolan men ta gärna med dig överdragskläder och ombyte om det skulle bli regn. Skor för konstgräs och gräs.

Vilket språk talar tränarna?

Tränarna från Benfica pratar engelska men vi har assistenter som översätter till svenska.

Ingår lunch?

Ja. Var noga med att ange eventuella allergier eller andra önskemål vid anmälan.

Hur sker gruppindelningen?

Vi kommer att dela in spelarna efter ålder. Vi strävar även efter att få spelare från samma klubb att hamna i samma grupp i den mån det är möjligt. Det är viktigt att ni föräldrar respekterar gruppindelningen. Tränarna från Benfica har rätt att flytta spelare mellan olika grupper för att få jämnare nivå. De är 20-25 spelare i varje grupp.

Får man byta grupp om den man hamnar inte passar?

Ja, men det avgör tränarna ALLTID från Benfica. Vi strävar efter att få en jämn nivå på grupperna och kan inte garantera att alla önskemål tillgodoses.

Får anhöriga och vänner komma och titta?

Jättegärna, men man får absolut inte lägga sig i träningarna. Har man synpunkter tar med detta med oss arrangörer som finns på plats.

Vad händer om någon inte sköter sig?

Om någon spelare inte lyder tränaren och stör träningen för andra spelare kommer vi först att ge en varning. Upprepas detta har vi rätt att ta av den störande spelarens från planen och kontakta dess föräldrar. Vi utgår alltid från de skötsamma spelarnas beho och har nolltolerans mot dåligt beteende.

Försäkringar och sjukdom

Du ansvarar själv för att du har erfordeliga försäkringar som täcker skador, stöld mm

Hur betalar man?

Via kort. Vid gruppbokningar kan vi fakturera.

Vad händer om jag måste avboka?

  • Avbokar du mer än 45 dagar före fotbollsskolan börjar betalas hela avgiften tillbaka
  • Avbokar du 30-45 dagar före fotbollsskolan börjar betalas halva avgiften tillbaka.
  • Ingen återbetalning 30 dagar före fotbollsskolan startar.

Vilka arrangerar dessa clinics?

CoachenEvents - www.coachenevents.se

Personuppgifter (GDPR)

Vi behöver spara och behandla personuppgifter om dig, så som namn, födelseår, adress, telefonnummer, e-post och födelseår Syftet med en sådan behandling är för att kunna behandla din anmälan till någon av våra clinics och kunna kontakta dig eller målsman före och under clinicen. Vi samlar in dina uppgifter från registreringsformuläret. Vi tillämpar vid var tid gällande integritetslagstiftning vid all behandling av personuppgifter. Dina uppgifter kommer att sparas max 3 (tre) år i syftet att kunna informera dig om våra kommande events. De personuppgifter vi behandlar om dig delas med våra partners (Real Madrid, Dinamo Zagreb och Tottenham Hotspur, Benfica) i marknadsföringssyfte men då delar vi enbart ut din e-postadress.